produs foarte frumos pe care il voi folosi cu placere.
L-am luat ca un cadou pentru sotia mea. ii place la nebunie!
Am cumparat acest telefon pentru nepoata mea. Ea este foarte multumita de faptul ca functioneaza ca un telefon nou.
Telefonul este intr-o forma surprinzator de buna.
intr-adevar impresionat de calitatea dispozitivului, fara zgarieturi, lovituri sau chiar semne de utilizare...
frumos
la fel ca toate celelalte produse Apple, functioneaza foarte bine
il am pe al meu de aproximativ o saptamana si pot spune cu sinceritate ca sunt multumit de ceea ce am primit. Avand in vedere ca pana acum nu am gasit niciun bug, glitch sau ceva dubios, ii dau 5 stele.
iPhone-ul meu a sosit in stare ca nou, fara niciun fel de urme pe exterior. Telefonul functioneaza ca nou si am putut sa introduc cartela SIM Verizon si sa-l folosesc fara probleme in reteaua Verizon.
Functioneaza foarte bine.
Iphone 13 smartmd
Iphone 13 128 gb pret
Iphone 13 rate fara dobanda
Iphone 13 pro silver 128 gb
Iphone 13 Moldova pret
Apple iphone 13 128gb md
No me agrado no tener protector de ecran in momentul de fata pentru a salva ecranul de la litter linea pentru poket sau ceva de genul asta
Achizitie grozava de achizitie rapida de transport maritim international multumesc
Telefonul este asa cum a fost anuntat. Serviciul clienti este excelent.
A venit cu un pic de zgarieturi, dar pentru un telefon reinnoit este de calitate superioara. Durata de viata a bateriei a fost la 90 la suta, ceea ce este destul de bun
imi place totul despre acest telefon. il folosesc pentru munca mea ma ajuta sa pastrez legatura cu colegii si comenzile mele.
De inalta calitate / pret! Toate functiile sunt bune. Bateria se incarca rapid. Dar capacitatea maxima a sanatatii bateriei este de 83%.
Bueno
Telefon mic si grozav
Telefonul a venit in stare destul de buna si inca functioneaza bine.
Acest telefon este grozav! M-am saturat de camera mea LG cu pixeli, dar mi-a fost teama ca telefonul se va strica dupa o saptamana sau cam asa ceva. Nu a facut asa ceva! Singurul lucru care a fost un pic ciudat a fost cat de repede bateria a mers in jos, dar dupa ce am vorbit cu prietenii mi-am dat seama ca este doar un lucru iPhone???
www.smart.md/apple-iphone-13 Iphone 13 mini pret
Iphone 13 pro pret Moldova
Aifon 13 pret
Iphone 13 cumpara
Iphone 13
Ceea ce mi-a placut a fost ca a fost destul de ieftin totul a fost grozav si durata de viata a bateriei mi-a durat 8-10 ore Am mers la timpul de ecran si a fost 10 ore si apoi 5 becouse cand am primit-o prima data am fost in ea foarte mult apoi am incetinit imi place totul despre ea, dar sunt aproximativ 6 luni pana la un an Sunt prolly gong pentru a obtine o noua baterie, dar am trecut de la 5s si 8 este mult mai bine
Tocmai am primit telefonul, a venit mai devreme decat ma asteptam. Chiar a venit cu cateva "bunatati" suplimentare de la expeditor (Back case si capacul frontal!).
Arata nou-nout si MetroPCS a reusit sa-mi schimbe vechiul telefon Motorola G6 - toate contactele, fotografiile, cartela SIM - totul in acest telefon. Acum trebuie sa invat cum sa-l folosesc!
Pana acum sunt foarte impresionat!
Voi actualiza recenzia mea in 90 de zile.
Cambie de opinie porque alguna vez tuve una mala experiencia con un articulo renovado. Este functioneaza foarte bine
imi place: ca, spre deosebire de iPhone 6 anteriorul meu, pot rezista toata ziua cu o singura incarcare si, de asemenea, imi place spatiul de stocare de 256 g (imi place sa am filme pregatite pentru vizitele la doctor).
Dupa trei incercari am primit in cele din urma un I phone 8 care functioneaza ax este ar trebui sa iesi din poarta voi lasa sa stiti I. 6 mo dar pana acum excelent btw un zidar este doar atat de bun la a face dreapta
Multumesc Smart.md
Am cumparat acest telefon in 2018 si inca il am. inca functioneaza perfect. imi place foarte mult ecranul a venit doar cu mici zgarieturi, dar asta e tot. Camera functioneaza atat de bine. La inceput am crezut ca o sa fie rau dar a venit perfect bine asa ca eu zic sa il cumparati dar daca nu vreti sa riscati atunci nu o faceti dar eu zic ca da merita. Telefonul va rezista poate jumatate de zi sau jumatate depinde cat de mult il folosesti.
L-am cumparat pentru fiul meu. Are 16 ani si ii plac jocurile, streaming-ul, vizionarea de filme si videoclipuri si este mai mult decat multumit de performantele sale, mai ales de capacitatea de stocare. Telefonul este asa cum a fost anuntat, in stare ca nou, complet deblocat (folosim Verizon) si functioneaza asa cum ar trebui. Foarte multumit!
Ce afacere excelenta pentru cel mai recent iPhone inainte de descoperirea de 1000 de dolari. Reconditionat si nu am gasit nicio problema. O mare afacere de upgrade de la iPhone 6s. Apple face telefoanele mai rezistente, astfel incat nici macar nu puteti spune ca este folosit. BTW, bunurile tuturor sunt "folosite" dupa ce deschid cutia.
En excelente estado, realmente lo recomiendo.
Telefonul a venit in stare impecabila! Deocamdata nu am nicio plangere. Totul pare sa functioneze. (Camere, microfoane, butoane, difuzoare) va actualiza daca se schimba ceva.
3week update: telefonul este absolut uimitor Nu am experimentat nici o problema. Daca as putea da o nota noului meu telefon i-as da un A+!!!!